Mindig is vonzott a tőzsde, kiemelten a daytrading, de valahogy mindig úgy alakult, hogy más projekteken volt a fókusz. Aztán 2021. tavaszán kezdődött minden, igaz még nem a tőzsdével, hanem elkezdtem Ethereumot „bányászni”.

Az ETH mellett pedig elkezdtem különböző kriptovalutákat vásárolni, majd kereskedni velük.

THE MERGE

A bányászat jövedelmező volt, de közeledett a „MERGE”… ami az ETH bányászat végét jelentette, a bányászatban már nem, de a kereskedésben annál inkább láttam kihívást, belemerültem.

THE MERGE: Az Ethereum hálózat a Proof of Stake (PoS) konszenzusmechanizmusra való átállása, amelyet „The Merge” néven is emlegetnek, 2022. szeptember 15-én történt meg.

Ez a jelentős frissítés a korábbi Proof of Work (PoW) mechanizmust váltotta fel, ami energiahatékonyabbá tette a hálózatot, mivel a bányászati folyamat helyett a stakelést használja a tranzakciók validálására és a blokkok létrehozására.)

2022 tavaszán elkezdtem kereskedni kriptovalutákkal, spot és futures felületeken, a Binance, KuCoin, Bybit, Pionex, Bitget, Mexc, Crypto.com, Bingx… szóval szinte az összes nagyobb tőzsdén megfordultam, válogatás nélkül mindenféle coin-t vettem…

Úgy gondoltam, hogy sima menet lesz, nem volt az, kemény 1 év következett, egy veszteséges év. Stratégia és tudás, tapasztalat nélkül.

Mivel a kereskedés nem ment túl jól, előfizettem signal-okra, ott sem volt sokkal nagyobb sikerem. Tudtam, hogy csak egy úton lehet, ha a saját magamnak fogok signálokat „gyártani”, így 1 év kereskedés után leültem tanulni… és 1 éven át 90%-ban demo számlán kereskedtem… és tanultam, tanultam, tanultam… mindezt család és vállalkozás mellett.

Örömömet leltem a kereskedésben és megváltoztatta az életem…

Az élet alapja a szabadság – a célja az öröm – eredménye a fejlődés